Magazin Online HERMES

Solutia de comert electronic este oferita de Underclick (consultanta afaceri, plan de actiune) si de DWD  (consultanta, constructie magazin virtual, adaptare, mentenanta, gazduire).

Magazinul electronic oferit prin solutia HERMES 2.9 este un magazin robust, prin care un antreprenor isi poate transporta foarte usor afacerea sa in mediul online. Solutia presupune un modul “miez” care deserveste toate necesitatile unui magazin virtual si mai multe module “add-on” care presupun imbunatatiri ale magazinului (Servicii Aditionale, Module de plata Online, Module de Optimizare Google, etc).

1. MODULUL MAGAZIN ONLINE cuprinde:
a. Modulul de utilizatori > asigura posibilitatea de inregistrare a unui utilizator in baza de date a magazinului , de creare a unui cont si de lansare ulterioara a comenzilor. Operatorul pe baza acestui modul poate efectua comunicarea in timp real cu clientii magazinului.
b. Modulul utilizatori cu firma > asigura posibilitatea de completare a mai multor profile de firma de catre fiecare utilizator. Astfel la lansarea comenzii fiecare utilizator poate selecta pe care din firme sa fie facturat.
c. Modul Comenzi > contine centralizatorul si arhiva comenzilor magazinului virtual. Panelul de management comenzi arata in fiecare moment status-ul comenzilor si comentarii pe marginea acestora.
d. Modul Producatori > Fiecare produs are un alt producator. Clasificarea pe acest criteriu este un mijloc pentru utilizator de a regasi mai repede produsele dorite si are importanta mare in administrare.
e. Modulele Produse, Atribute, Categorii > permit definirea produselor, a caracteristicilor lor si clasificare lor in categorii si subcategorii ordonate dupa bunul plac al posesorului magazinului.
f. Modul Modalitati de plata > permite alegerea modalitatilor de plata pentru magazinul virtual.
g. Modulul Transportatori > permite definirea transportatorilor pe tipuri de produse.
h.Modulul Comentarii> permite managementul opiniilor exprimate de clienti.
i. Modulul Predefinite > permite managementul de texte la diverse actiuni in cadrul sitului.
j. Modulul Pagini Statice > permite comunicarea de companie.
k. Modul bannere > permite schimbarea bannerelor in site.
l. Modul newsletter> permite compunerea si trimiterea de newsletter catre utilizatori.

[preturi magazine virtuale]

2. MODULE SUPLIMENTARE
Pachete promotionale > asigura posibilitatea crearii unui nou tip de produse din produsele existente, pachete de 2-3-…-n produse, pachetele avand alte denumiri si alte preturi.
Mod Rewrite Link-uri
Implementare plata card