Hermes 2.9

Dupa cum am anuntat deja clientii nostri, platforma software Hermes 2.0 a suferit un upgrade important, si platforma Hermes 2.9 iese din BETA, avand urmatoarele functionalitati suplimentare, langa bug-urile fixate ale platformei de anul trecut. In cazul upgrade-ului pentru clientii existenti, va rugam sa ne contactati pentru a porni o analiza asupra costului de upgrade (cost brut al implementarii softului nou pe design, transfer baze de date, eventual montaj pe alt server). Pentru cei ce doresc un magazin dezvoltat de noi, asteptam un telefon.

Ce aduce Hermes 2.9 in plus fata de versiunile anterioare:

1. Procesul de cumparare
Actiunea de cumparare nu se mai desfasoare post-inregistrare, ci in timpul cumpararii, dand posibilitate cumparatorului pentru prima oara sa isi deschida sau nu cont in magazin. Confirmarile se fac prin intermediul emailului, ca si la Hermes 2.0, cu observatia ca dupa cumparare, un client poate opta pentru ramanerea ca si client al magazinului. Aceast proces este “Amazon like” si va primi in curand componenta de actiune la finalul cosului, unde clientul poate opta pentru suplimentare cum ar fi : ambalarea produsului, un cadou sau produse la pret special.

2. Sistemul de taguri inclus
Pentru o crestere a usability al magazinului, produsele acum pot fi regasite si prin intermediul tag-urilor, clasificari paralele pe care proprietarii de magazine online le pot accesa.

3. Comenzile telefonice
Administratorii magazinului pot opera comenzile telefonic direct pe comanda clientului. Aceasta rezolva doua mari probleme : inexistenta unor produse si confirmarea inlocuirii lor direct cu clientul telefonic, sau preluarea de comenzi prin intermediul unui call-center.

4. Management de preturi ( produs - gama - furnizor )
Administratorul magazinului are posibilitatea de a stabili care este ordinea prioritara pentru mecanismul preturilor intre produse, game de produse sau categorii de produse. Astfel adaosul / reducerile se vor aplica dupa managementul fiecarui owner de magazin. Aceasta modificare intervine asupra bazei de date prin eliminarea legaturii produselor cu tabelele de furnizori multipli, in noul Hermes 2.9 produsele fiind asignate unui singur furnizor.

5. Functionalitatea pachetelor

Pachetele de mai multe produse au devenit functionale, reparandu-se bugurile existente, cu facilitati noi de formare a lor si de pricing pentru ele. Un amanunt important este viitoarea functiune de temporalitate, care face ca entitatile nou create sa aiba un regulament de existenta pe baza de timp.

6. Permite includerea monitorizarii cu codurile Google e-commerce
In cazul in care clientii doresc activarea optiunilor de E-Commerce din Analytics pentru a face legatura intre trafic, surse, cote de eficienta, Hermes 2.9 poate rezolva introducerea codurilor, cu conditia unui suport bun cu clientul pe durata implementarii acestei facilitati.

7. Management de taxe asupra produselor ( inca in dezvoltare )
Acest modul va permite aplicarea de taxe sub orice forma asupra produselor. Date fiind reglementarile economice in schimbare, consideram ca Administratorul poate sa isi adauge taxe si reguli pentru taxe. Cel mai bun exemplu este “taxa verde”.

8. Porcesul de import produse
Acest modul a suferit modificari importante de usability. Administratorul decide campurile pentru care face importul, primeste informatii exacte despre produsele noi care intra in site si despre cele existente dar ca nu mai primesc update-uri de la furnizori. Importul permite administratorului sa clasifice produsele, sa le activeze sau inactiveze inca din procesul de preluare a excelurilor.

9. Clasificare multipla categorie
Acest feature a devenit default, pentru a putea clasifica produsele in mai multe categorii.

10. Managementul produselor in vitrina
Un alt feature important este aranjarea produselor in vitrine, atat cea principala cat si cele secundare. Introducerea campurilor HTML si a posibilitatii ordonarii produselor dupa bunul plac, dau noi perspective comerciantilor in a-si prezenta marfurile.

11. Determinarea de “oferta”, “lichidare”
Feature de temporalitate activat, acestea vor exista in magazin pe timp determinat,

12. Editarea din admin (HTML) a tuturor campurilor din site care contin text (inclusiv factura)
Acces delin al proprietarului de magazin sa isi personalizeze documentelor din site si din fluxul cu clientii

13. Logarea actiunilor sistemului de administratori
Presupune inregistrarea tuturor actiunilor facute in cadrul modulului de administrare al sitului, un sistem de masura pentru a determina cine ce a facut, eventual pentru stabilirea de sisteme de recompense pentru angajati. Acest modul permite outsourcing-ul proceselor de introduce a datelor si a pozelor.

14. Integrarea default a newslletterului cu White Image
Pentru sistemele de comunicare, va oferim integrarea directa cu un serviciu de email dedicat, la preturi speciale negociate pentru posesorii de licenta de e-commerce Hermes 2.9

15. Organizarea caracteristicilor de produs in taburi
Actiunea asupra produsului este mult mai usor de manipulat, prin folosirea de tehnologii Ajax tabelare in specificatiile produsului. Navigarea fiind mult mai usoara, introducere si managementul devin o adevarata placere.

Extra servicii care se pot implementa la cerere:
- instalarea soft asistenta virtuala
- instalare modul de chestionare clienti
- add/on fisiere audio, video, streaming, pdf, word (in special pentru cei care intentioneaza sa vanda servicii)

Verifica cine a ales serviciile noastre, de ce si cat costa.

Tag-uri: , ,
In Software | Comentarii (0)

Ai o parere? Lasa-ne un mesaj!